Honor i u Europi želi ponoviti svoj kineski rast tijekom 2023.

Dvije godine nakon što su se odvojili od Huaweija i samostalno krenuli graditi svoj brend, HONOR ističe da su po isporukama u Kini u samom vrhu, a sljedeća godina  će im biti iznimno bitna za europsko tržište.

– U zapadnoj Europi tvrtka HONOR će se u narednom razdoblju usredotočiti na rast ključnih tržišta poput Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Italije, Španjolske, Finske, ali i Hrvatske – kaže Bruce Huang, generalni direktor za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju. 

Honor je ove jeseni najavio svoju strategiju ‘dual flagship’, što u osnovi znači da top telefoni za kinesko tržište stižu i na druga međunarodna tržišta, a to bi trebalo značiti i njihove preklopne uređaje. Uz to, najavili su i novi MagicOS 7 operativni sustav povrh Androida. 

– Želimo postati globalno poznata tehnološka marka i omogućiti pametan život na svim kanalima i za sve ljude, stvarajući novi pametniji svijet za sve. Cilj nam je imati sveobuhvatan portfelj usmjeren prema različitim cjenovnim razredima, kao i postaviti standarde u industriji estetskim dizajnom, vrhunskim korisničkim iskustvom i dostupnošću naše tehnologije svima – kaže Huang.

Govoreći o Hrvatskoj, istaknuo je da će korisnicima uskoro biti prisutni i drugi Honor uređaji, od računala, ekrana, tableta, slušalica, rutera…

Source: 24sata.hr

Dario Josipovic

Learn More →

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)