Serengeti u 2023. se nastavlja širiti, zaposlit će još 20-ak ljudi

Od osnutka 2007. godine Serengeti organski raste u prihodima, broju zaposlenih i razini stručnosti te je danas jedna od najbrže rastućih hrvatskih IT kompanija za razvoj softvera. Ovog ljeta su otvorili novi ured u Splitu, a i podružnicu u Sarajevu te sada imaju urede u četiri hrvatska grada i županije te vlastite razvojne urede i centre u inozemstvu.anije i vlastitim razvojnim uredima i centrima u inozemstvu.

– Vjerujem da smo jedna od rijetkih domaćih tvrtki koja ostvaruje rast na više razina istovremeno – rastemo teritorijalno, rastemo po broju zaposlenika, po broju klijenata, projekata i prihodima. Trenutačno smo na 200 zaposlenih, a prihode procjenjujemo na oko 70 milijuna kuna – izjavio je predsjednik uprave i osnivač tvrtke Goran Kalanj.

Uz više od 300 projekata, ove godine su započeli raditi i sa Planet Payment, jednom od najvećih kartičarskih tvrtki u svijetu, za koju rade na nekoliko core aplikacija.  Intenziviranje poslovanja na američkom tržištu očekuje se i iduće godine. Serengeti je najavio i da će u idućem razdoblju intenzivno raditi na povećanju broja kupaca na tržištu zapadne Europe i SAD-a, posebno u financijskoj domeni i industrijskoj proizvodnji.

To podrazumijeva i rast broja zaposlenih, s čime će Serengeti nastaviti i iduće godine, posebice u uredu u Splitu i tvrtki u BiH u kojoj planira zaposliti do 20 novih ljudi 2023. godine. 

Source: 24sata.hr

DarioJosipovicc3

Learn More →

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)