Honor novim Magic telefonom ‘udara’ na Galaxy S23 za koji su već procurili gotovo svi detalji

Honor bi na Mobile World Congressu u Barceloni trebao predstaviti i novu Magic5 seriju telefona, a radi se o modelima Magic5, Magic5 Pro i Magic5 Ultimate. Oni će dobiti i novi Snapdragon 8 Gen 2 te trostruki sustav kamera od 50 megapiksela. Pro i Ultimate modeli bi trebali imati i četiri kamere.

Sada je procurila i fotografija kampanje kojom se najavljuje prezentacija novih uređaja sa sloganom ‘Prođite Galaksiju kako bi svjedočili pravoj Magiji’, čime se očito sugerira kako je Samsungov Galaxy glavni izazov. 

A upravo ćemo novi Galaxy S23 vidjeti nešto ranije. Samsung će svoju novu zvijezdu predstaviti 1. veljače u San Franciscu, a ovih su dana otkrili i detalje novog ISOCELL HP2 senzora od 200 megapiksela koji bi trebao premijeru imati u S23 Ultri.

Digital display_columns_grids_70

Foto: Samsung

ISOCELL HP2 senzor, koji sadrži 200 milijuna piksela veličine 0.6 mikrometara (μm) u optičkom formatu od 1/1.3-inča, veličine je onih senzora koji se koriste u glavnim 108MP kamerama pametnih telefona. To omogućava korisnicima da uživaju u još višim rezolucijama u najnovijim, vrhunskim pametnim telefonima bez većih izbočina kamere na uređaju, navode iz Samsunga i pojašnjavaju da s naprednom Samsung Tetra2pixel tehnologijom za kombiniranje piksela, HP2 senzor dodaje veću svestranost kameri jer simulira različite veličine piksela kako bi se prilagodio promjenjivim svjetlosnim uvjetima. U okruženjima sa slabim osvjetljenjem, transformira se u senzor slike od 1.2μm 50MP ili 2.4μm 12.5MP spajanjem četiri do 16 susjednih piksela. Za potpuniji 8K video, otprilike na 33MP, HP2 senzor prebacuje se na 1.2μm 50MP način rada kako bi minimizirao obrezivanje sadržaja i uhvatio što više scene. Snimanjem u 8K pri 30 fps-a, široko vidno polje zajedno s većom količinom piksela može proizvesti oštre kinematografske videozapise.

A ovih su dana procurile i detaljne specifikacije s francuskih stranica, pa bi telefon trebao imati Snapdragon 8 Gen2 u Europi te 8/12 GB RAM-a (LPDDR5) te 6,8-inčni 2X Dynamic AMOLED ekran s 1440p rezolucijom. Štitit će ga Gorilla Glass Victus 2 staklo.

Baterija ostaje na 5000 mAh kao i 45W punjenje, a telefon tolazi s Androidom 13 i OneUI 5.1 sučeljem.

Source: 24sata.hr

Dario Josipovic

Learn More →

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)