Hogwarts Legacy vodi gejmere u vrijeme prije Harryja Pottera

Nakon sedam knjiga, 10 filmova, nekoliko igara i velike vojske vječno gladnih obožavatelja, čarobnjački svijet Harryja Pottera i dalje se širi – “Hogwarts Legacy” (“Nasljeđe Hogwartsa”) je blockbuster dodatak u obliku video igre otvorenog svijeta.

Ipak, tamo nećete pronaći Harryja Pottera, jer se radnja odvija mnogo prije serije knjiga, krajem 19. stoljeća. Igrači su prihvaćeni kao mladi čarobnjaci u jednu od četiri kuće Hogwartsa.

Oni koji ulaze u svijet igre pohađaju nastavu dok se također hvataju ukoštac s mnoštvom misterija. Što se, na primjer, skriva iza drevnih magičnih čarolija koje ste sami odjednom dobili moć baciti?

Kraljevstvo Harryja Pottera stvarno dolazi do izražaja u borbama u kojima poznate čarolije kao što su Incendio ili Leviosa omogućuju pucanje vatrenih zraka ili bacanje predmeta na protivnike. Svoje čarolije morate koristiti mudro i taktički kako biste zaradili predmete poput odjeće koje možete koristiti za prilagođavanje svog lika.

Foto: Playstation

“Hogwarts Legacy” jako su dobro prihvatili mnogi kritičari, čak i usred poziva na bojkot zbog kritičkih primjedbi autorice “Harryja Pottera” Joanne K. Rowling.

Igra pruža najinteraktivnije iskustvo u Potterovom svijetu dosad, piše dpa.

“Hogwarts Legacy” dostupan je za PC, Xbox Series X i S te PlayStation 5. Verzije za PS4, Xbox One i Nintendo Switch bit će objavljene kasnije.

Source: 24sata.hr

DarioJosipovicc3

Learn More →

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)