Huawei temeljito nadogradio Petal Maps, sada prate promet uživo i oponašaju stvarni svijet

Huawei je na Mobile World Congressu u Barceloni među raznim uređajima i mrežnom opremom predstavio i temeljito nadograđenu aplikaciju Petal Maps, njihovu navigaciju u koju su odlučili dodati niz novih funkcija. Tu su tako praćenje prometa uživo, navođenje na razini trake preko cijelog ekrana, nova vizualna poboljšanja koja bi trebala olakšati snalaženje. 

Na MWC-u su demonstrirali navigaciju preko cijelog ekrana koja proširuje prikaz na karti i olakšava praćenje trake u kojoj se krećete, a dodaju i da su ažurirali karte u nizu azijskih gdje bi trebali pružiti bolje iskustvo korištenja. 

Foto: Huawei

Navigacija na razini trake preko cijelog ekrana koristi razne efekte poput algoritma za 3D modeliranje ceste i izdvajanje trake iz satelitskih slika u visokoj rezoluciji za automatsku simulaciju i prikaz detaljnih informacija o cesti u 3D.

U Huaweiju ističu i da su unutar navigacije rekreirali brojne znamenitosti u gradovima, pa tako i znamenitosti Barcelone koje u kartama izgledaju vjerno stvarnim originalima. 

Foto: Huawei

Huawei navoidi da surađuju s partnerima ekosustava, kao što su hoteli, dobavljači usluga prijevoza i ugostiteljski trgovci u sektorima putovanja i transporta, kako bi isporučili niz svakodnevnih usluga putem Petal Mapsa na jednom mjestu. Primjerice, Petal Maps pruža usluge potrebne korisnicima za putovanje raznim vrstama prijevoza, naručivanje hrane za van ili rezerviranje smještaja u hotelu.

Na sajmu su tako prikazali i Petal Maps Platform, međuplatformsku i integriranu platformu za karte za sve scenarije. Petal Maps Platform integrira i otvara mogućnosti Location Kit-a, Map Kit-a, Site Kit-a i Navi Kit-a programerima diljem svijeta, podržavajući njihove inovacije u aplikacijama. Kroz platformu, programeri u industrijama kao što su putovanja, životne usluge i e-trgovina, mogu  smanjiti troškove razvoja i postići učinkovitu digitalnu transformaciju.

Source: 24sata.hr

DarioJosipovicc3

Learn More →

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)