Sony u velikoj nadogradnji za PlayStation dodao podršku za Discord, igre bolje izgledaju

Sony je objavio kako od srijede na PlayStation 5 stiže velika nadogradnja za konzole u kojoj su ugradili niz značajki na zahtjev fanova, ali i dodali nove funkcije za prikaz igara. 

Igrači se sada mogu na PS5 konzolama uključiti u glasovne chatove na Discordu i lakše biti u kontaktu s prijateljima. Sve što trebate je spojiti Discord i PSN profile i potom na mobitelu ili računalu  to omogućiti. Tko je imao ranije povezane aplikacije, morat će ih opet povezati za nova dopuštenja.

Sada možete direktno sa profila prijatelja poslati ili zatražiti dijeljenje ekrana, a u chatovima je nova ikona za uključivanje u igru. Na prikazu igara su dodali novu opciju da vidite tko od prijatelja igra tu igru. 

Foto: Playstation

Sada možete lakše i podijeliti snimke ili spremljene screenshotove iz igara. U Galeriji imate opciju da pošaljete to na PS aplikaciju na mobitelu direktno s konzole i podijelite na društvenim mrežama ili s priajteljima. 

Foto: Playstation

Stigla je i VRR podrška za ekrane s 1440p rezolucijom, što znači da će igrači s ekranima na toj rezoluciji moći uživati u boljem prikazu igara s varijabilnim osvježenjem slike. 

Promijenili su i sortiranje igara, pa lakše možete vidjeti PSVR2 naslove, ali i one koje su za PS4 ili PS5 konzole, a olakšali i pristupanje spremljenim igrama sa PS4 konzole. Sve novosti možete vidjeti i na PS Blogu.

10.125.43.75

Foto: Playstation

A Sony smo danas upitali i kakvo je stanje s plaćanjem u PS trgovini, vezano uz prelazak na euro.

– Trgovina PlayStation Store je i dalje otvorena, ali dok mi dovršavamo rad na platformi, plaćanja ćete moći obavljati koristeći postojeća sredstva u novčaniku vašeg PlayStation računa ili korištenjem PlayStation darovnih kartica – kažu iz Sonyja i poručuju kako se darovne kartice mogu kupiti u lokalnim i online trgovinama ili u dostupnim aplikacijama. 

Source: 24sata.hr

DarioJosipovicc3

Learn More →

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)