Prvi Apple Premium Partner dućan u regiji stiže u Zagreb, a tu će nuditi i edukacije za Mac

Iako u Hrvatskoj nemamo Appleovu trgovinu, korisnici Applea od vikenda će dobiti sljedeću najbližu stvar, a to je prva Apple Premium Partner trgovina u regiji, koja se otvara u zagrebačkom Arena Centru. 

Iza nje stoji iStyle, a nudi dizajn sličan Appleovim maloprodajnim trgovinama, od dizajna, pa do većeg broja osoblja koje bi trebalo ponuditi i slično iskustvo s razinom stručnosti kao i kod Appleovih trgovaca.

Foto: iStyle

– Ovaj najnoviji redizajn omogućuje nam ponuditi nove programe i personalizirane usluge našim cijenjenim kupcima, dodatno učvršćujući našu poziciju u Hrvatskoj i Adriatic regiji. U otvaranje naše nove Apple Premium Partner trgovine uložen je ogroman napor iSTYLE-a i Appleovih timova, i neizmjerno smo ponosni na naša postignuća – rekao je Valeriu Ion, generalni direktor iSTYLE-a za Rumunjsku, Bugarsku, i zemlje Adria regije.

Jedna od stvari koje donose ovakve ‘Premium Partner’ lokacije je i minimalni broj zatvorenih vitrina, odnosno korisnici mogu isprobati praktično cijeli Appleov asortiman, uz stalne usluge poput zamjene ekrana ili baterija istog dana.

Foto: iStyle

Trgovina će u skoroj budućnosti moći funkcionirati i bez fizičke blagajne.

Ovdje će nuditi redovite besplatne edukacije i otvorene radionice za širu javnost. Tečajevi koji počinju u proljeće pokrivati će teme kao što su rad na MacOS-u za početnike, savjeti i trikovi za napredne Mac korisnike i tečaj za uređivanje videa.

– Cilj nam je učiniti Appleove proizvode i usluge dostupnijima korisnicima u Hrvatskoj i Adriatic regiji. Vjerujemo da je otvaranje prve Apple Premium Partner trgovine samo početak i veselimo se što ćemo u budućnosti ovo novo maloprodajno iskustvo približiti većem broju kupaca – rekla je Antonela Jularić, voditeljica maloprodaje u iSTYLE-u.

Source: 24sata.hr

DarioJosipovicc3

Learn More →

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)